Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta fighten


Gå inte undan

Ibland känns det nödvändigt att ta en fight. Vässa dig med sakliga argument.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-13 11:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ett klokt råd.
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP