Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En brun halmhatt


Ännu dröjer livet i skugga
Åkern ligger där
som en brun halmhatt
med frostkantad tyll
det dröjer före grönt gräs
spirar ur fjolårsgräset
Tiden före krigets ansikte slocknar
som en skogsbrand
självantänd av solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-13 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP