Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Torktumlare


Om någon undrar var jag blev
eftersom uteblivit
en torktumlare vet besked
dessutom tordes inte
komma hem utan våtfoder
då hungriga vargar omringar
träningen inställd även chi måndag
har varit social nog veckan ut
känner mig helt slut
först vännen med katten Gustav
och sedan föreningen
slammer och prat
mumlade matte och skedade ut
maten på fat

informerades oväntade nyheter
då vi slevade i oss taimat
ordförande låg sjuk i corona
höll fast handen
för inte treva efter tempen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-03-13 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP