Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla kram<3 Eget foto


tänka förbi natten



sker inte utan stor förundran
då klädbyten sker varje frostnatt
före gryningen ståtar militären
med en profan kostym
en borstig plym vajar sakta
och verkmästaren själv
spelar fingerben över svarta tangenter
bilreparatören söker skiftnycklar
och tänger

då naturen mår bra, gör vi också








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-03-13 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP