Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på Putin


Tankar i natten.



Har med tiden börjat förstå
den stora gåtan människan ändå
hur kan något så elakt
med andra bildat en pakt
och leder oskyldiga till slakt
ingen det svaret på gåtan ger
någon som genom fingrarna ser?

Hur kan något sådant fått ske
som aldrig borde fått hända
det frågar vi oss dagarna i ända
Godnattkram kloka uggla




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-03-14 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP