Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Varje gång

 

Värmer mig över dina ord
då tidens frost och vinter
sprider förstämning med sina ord
Varje gång öppnas rymden
en kampsång flödar fram
Vad vore vi utan våra vingar
som lyfter oss ovan stridens larm

Då livet vänder giv oss sol
vi tar en dag i sänder
och livet det vänder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-03-14 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP