Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måltavlor


Det fasansfulla kriget
skördar dagligen oskyldiga
de pliktar med sina liv
i detta ohyggliga kretslopp
konsekvenserna
diktatur kontra demokrati
Då dagens nyheter
blir för långa och blodiga
trycker vi på off knappen
för inte förlora våra perspektiv




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-14 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP