Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRIV

 

hur ska vi få till ett nytt perspektiv

med ett annat starkare driv

då lokomotivet satar farten elda på i pannan

ska du få se på jädrar anamman

plötsligt lossnar proppen i röret

Det är det som göret

och då faller allt i dina händer

inte en sak i sänder

Då gäller det att kunna jonglera

för att inte degradera




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-14 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP