Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är helt okej för ett barn att suga på tummen eller handens mellersta fingrar. Men lillfingret är förbehållet mera vuxna, som då de kliar sig i örat upplever närmast orgasmliknande spasmer i hela det cent orala nervsystem et....


Helt litet om erotik II




Var och en som löst korsord kan ha kommit på sig
med att likt under skolåren komma att suga eller
tugga en smula på en penna av trä.

Det lönar sig att söka lösa gåtor med huvudets insida
samt en blyertspenna, för att kunna sudda då och då.

En människa som synts suga på och föra in ett lillfinger
mellan sina läppar har ofta nog haft erotiska fantasier

och på det viset som oavsiktligt annonserat om detta
för en nyfiken omgivning, som verkligen undrat över
sin egen roll i detta spännande drama.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-03-14 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP