Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom bergen.

bortom skuggornas dal.
bortom havet bortom alt.
var finns det där.
finns det evighetens ljus,
finns det frihet.
finns det glädje.
att ha frihet.
att hitta åter ljuset.
att kärleken åter lyser.
att sjukdom o död.
känns långt avlägset.
just i dag är alt.
känns långt bort från mig.
alt det tron hoppet o kärleken.
ger mig bara hopplösheten-
som brinna i mitt hjärta.
vad ser jag framför mig.
i dag just ingenting.
när jag tappar tron .
knappt orkar ta nya tag,'
bortom molnen o himmelen.
var finns där är det evighetens port

varit o lämnat nya blodprover i dag.
kraften rinner ur
när kommer den tillbaka.
avbirgitta skrev 14.3 20222




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-14 16:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver om dina tankar och känslor.


2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP