Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förundrad över

 

främlingar gör anspråk på

mina valkiga händer

och min kolonilott 

månne skördarna jag får

från den välmatade jorden

som sticker i ögonen

redan börjar vårblomster där spira




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-03-15 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP