Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Postkorgen


Lägger ett brev i brevlådan till min bror
Han förlagd vid regementet
och kämpar i skyttegraven på östfronten
Igår anlände frälsningen
det väntade brevet
ringde genast regeringen
och rapporterade
rullbrädet är vaxat och polerat
redo för dagen

Må solen lysa genom molnen
och dagen lyfta som en fågelflock
välsignad varje soldat
som kämpar mot Putins armé




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-03-15 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP