Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet före och livet...

Livet före 24 feb är bakom oss.
Livet blir aldrig som förut.
Miljoner människor på flykt.
Kriget rasar furiskt.
Omänskligheten plågar Ukraina.
Fredsstiftare kom, fyll världen med hopp.
Vilket hopp är möjligt att skapa?
Kom, var är ni?
Var är ni? Vilka är ni? Vilka är vi?
Någon som kan måste svara.
Inte bara tomma vanmäktiga ekon.
Vem?
Vem har makt att hejda detta stegrande vansinne?





Fri vers av Feminaz
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-15 11:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är skrämmande det som sker i solrosens land
Det krävs goda och starka krafter så att den inte vissnar.
2022-03-16

  Cikoria Blå VIP
Så svårt att sätta ord på detta outhärdliga. Du klarade det.
2022-03-16

  Anya VIP
Jaa, vem har makten? Önskar att jag visste. Stor igenkänning i dina ord.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz