Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ockuperad

Känner du dig deprimerad
av främlingar
kan det bero på kriget
som spelar på repeat
vem kunde tro
det skulle födas en ny Hitler
som skulle gå över lik
Vad vore livet utan dessa
korn av påminnelse
om livets början och slut
Lycklig den som längs
smärtans väg har
vänners händer och andetag
Vårfågelsång ger hopp
om livet på vår jord
och att fröet får slå ut i blom
Det är livets rikedom.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-03-15 11:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:):)
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP