Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärsama text fisknätet.

tack för dom som gillade.
fisknätet man blir fångad .
av sina känslor vad händer.
skall man gömma dom i sitt hjärta.
glömma dom å gå vidare,
det är frågan skrev den 13 3 2022.
av birgitta 15.3 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-15 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP