Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Styrkan



Det är inte den som väsnas högst
som bär den tyngsta bördan
genom natten vandrar tystnaden
med sitt flämtande ljus
men det ljuset lyser starkare
än de andra

Det kan lysa upp en hel stad
för modet den bär
flammar högre än bengaliska eldar.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-15 17:20



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ja nu behövs det mycket ljus, och de som orkar bära facklorna <3
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP