Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Resväskan


den ska packas med dylika ting
en pall en mjuk dyna och finsågen
bli inte förvånad du som läser :)
efter jag veckohandlat åt dame Elsa
ska undersöka om trägolvet
på stenplattorna går att rädda
argument biter inte men kanske sågen
till kvällen har föreningen vattenpolo

apropå märkligheter som flyter upp
som korkar på vattenytan
varför försöka ändra på det som inte går
tusen soldater har redan försökt
varför finns blomman bland tistlarna
det finns en mening med allt
ingen förstår Gud placerade den där
för att ge den som förlorat sitt hopp
ett ljus i natten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-03-16 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP