Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vått i vått



dimmornas ande
virar in varje kontor i mjukaste slöjor
gryningen målas vått i vått
de gråaste toner väves in i varpen
solen mäktar inte rulla upp gardin
hur mycket den än försöker
kanhända om några timmar
över havet dimmorna seglar bort
på drömmarnas skonare
lastad med sin eskort
till soligare breddgrader




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-03-16 06:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kunde inte låta bli lämna en kommentar på sidan Te..a blir så förmorrat irriterad över sidor som vet inblandade upp över fotknölarna
en annan ovetande om vad som kan hända, men då trodde på vartenda ord. urledsen är ett minimalistiskt ord´´´´´´´´´´´´´´´´
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP