Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara förberedd



är viktigt i stunder av hot
det går inte blunda för kriget i Ukraina
mycket väl kan spridas till Sverige
vilket även tydligt framgått
kränkningar våra gränser drönarna
vi har inte rättighet säger diktaturen
sträcka ut en hand och hjälpa
en granne med vapen
är vi vaksamma nog då floden
sköljer över oss, har vi kapacitet ?
blir det enbart flyktingar som kommer
eller har vargen smugit med dem in
Det är så brutalt kriget
och skulle deras eldkraft träffa
ur de ruinerna reser vi oss
psykiskt fysiskt, ett land bortskämt
under generationer?
Vilddjur kommer befolka gatorna

Det är viktigare än någonsin människor
fokuserar på det viktiga
inte enbart på sitt ego






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-16 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP