Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bunkring


många har börjat hamstra
vissa livsmedel som kaffe osv
fasar för ransonering i krigets spår
inget undantag gör dame Edna
två burkar konserver istället för en
kaffe choklad sill och dylikt
plötsligt är kundvagnen
ett vaggande skepp genom öknen

Skulle överbevisa omöjligheten
men blev förvånad över sågen
sågade för brinnande livet
Trägolvet håller ett år till
kan förstå hon inte vill kosta på
makabert men ändå
måste tänka på begravning
och donation för hennes prinsessa
Lejonet får ansvaret





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-16 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP