Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplyftande konversation


Annorlunda **



Fick ett gott skratt då jag ankrade
en brygga Dame Elsas väninna
där jag kan ventilera om det uppstår skavsår
som jag sade alla vana klara sig själva
blir förmodligen nervpåfrestande
då de behöver hjälp
Den här Dame annorlunda
har aldrig varit sjuk skulle på hälsokontroll
och de skickade efter ambulans
det visade sig hon hade hjärtflimmer
högt blodtryck och skruttiga njurar

Hon har en stor portion torr humor:
idag mår hon pest och tar mediciner
i kubik och kvadrat
ursäkta flämtade jag mellan skrattsalvorna
du mådde alltså bra före du var hos doktorn!
och värre blev det då hon berättade om hemresan
hennes bil stod kvar i hemstaden
hon satt och väntade på taxi i 5 tim.
/det hände under Corona/
till slut kom en personal och sade
din man har letat efter dig
Damen vände sig om och sade "min man har varit död
i 35 år kan förstå han väntar på mig"
den arme personal skruvade sig alldeles
ordentligt.

Alltnog efter konsultation Lejonet och Damen
måste varna Elsa om hon faller på golvet
blir det golvläggarens fel
Det måste tas bort och stenplattorna friläggas
och fuskgräs läggas ut

Vänner är ett bra bollplank




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-03-16 14:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
finns ingen envisare än dame Edna golvet ligger kvar :)
2022-06-21

  morgonstjärna VIP
Det ruskiga är må bra den tid man har eller må dåligt av mediciner
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP