Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även publicerad 2019-09-20 19:25


Osäkerhet



stunder av osäkerhet vänder jag mig till min
bibel DINA BREV, våra samtal och fick där en
återkoppling till den föreställning jag och en
väninna varit på SVERIGES HISTORIA
den nakna sanningen
Humor med Özz Nujen och Måns Möller
Bland de ibland råa och rappa skämten
skramlade den nakna sanningen
Vi går där i Kejsarens nya kläder i vår självgodhet

De tog upp Kvinnohistoria som en röd tråd genom
föreställningen, det är ju svårt att hitta kvinnor
av dignitet i historien, men de hade lyckats
Eftersom historien skrivs av män så väljer
de tematiken och berättandet
Det är ju ett manssamhälle inte bara utomlands
utan även här i Sverige, det går inte att blunda
för detta faktum, även om vi blivit mera
emanciperade inom många områden

Våra minnen är även oerhört viktiga för oss
en skylt som visades sist, när föreställningen var
över lyder sålunda:
En människa utan minne är vilsen
ett samhälle utan historia upphör snart
att vara ett samhälle
Och det som är av en grundläggande betydelse
för oss människor emellan är just VÅRA MINNEN
och för mig betyder de allt

Du och jag diskuterade just MANSSAMHÄLLET
och vad åldersskillnad
har för betydelse i samhället
Du sa : Det blev ju många skriverier när
författaren Camilla Läckberg 43 presenterade
sin pojkvän som är 31. Det är en hyfsat stor
åldersskillnad mellan en kvinna och en man, men
tvärtom så kan man ju nämna grundaren till
Play boy, Hugh Hefner som är ihop med tjejer
som är 50 år yngre och det ser jag som en mangrant vana
på olika forum..men att unga tjejer ställer upp
för gubbar som satt i system att vara en
häradsbetäckare är ofattbart...möjligen en form av hjärntvätt
osäkerhet en önskan känna sig värdefull

Insidan är viktigare än utsidan som du sa, annars är man
korkad. Att definiera vad snygg, normal osv är,
finns ingetdera, eftersom vi föds normala och
snygga, inget man ska behöva justera, för att det
är inte normalt. Men påverkar utsidan insidan
så är det en justering för överlevnad för bra
hälsa på insidan. :)

Just den här diskussionen visade på hur
fantastisk du är, din själ är större än de flestas,
därför är jag oerhörd rädd att såra eller skada dig
så i stunder av osäkerhet vem jag talar med
så vänder jag mig direkt till dig
Varje själ är värdefull, låt aldrig
inskränkta människor förminska dig och din dag
och din oerhörda potential att växa
till i ljus och kärlek till din nästa

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-03-16 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP