Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Månblomman


Himlen är rökig luften kylig
det är då månblomman slår ut
länge vilade hon i sitt skal
till sist sprängdes det
och ikväll sjunger hon
sina silvervisor i natten
De jordbundna står under trädet
och dricker sig törstiga
de törstande släcker sin törst
i vaggan de slumrar rofyllda




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-16 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP