Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sand



Saharas sand långväga ifrån
ändå når den ända fram
liksom dina ord målar hopp
för vår jord
trots oheliga skrotat folkrätten.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-03-17 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP