Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vattenhålet


blir torrlagt även havet
alla växter och plantor dricker floder
multiplicerat med plantskolor
och individualister
kostar det mängder av H20 varje dag
före de små liven kan planteras ut
regnmolnen sköter då bevattningen
Blomsterlandet firar 15 år
med mängder av erbjudanden
många fyndade växter
Redan börjar påsk och pingstliljor säljas
för utplantering i krukor
efter blomningen hamnar många på tippen
vilket rovfåglar vet om
en del lökar får nytt liv i en trädgård
till glädje i stället för malas ner
till kompost




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-17 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP