Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


denna var skriven 2021 05 23 kl 11:39


århundradets överdrift



varför blott mina ögon, blinkhinnan faller ned
kanhända mina tankar går sin egen väg
det ryker när jag vandrar
över byvägarnas damm
förundrad när jag ser spåren
som försvinner i djungeln
där aporna sig svingar
och en blå tiger vandrar över stigarna
bakom staketet där väntar
den gryende morgonen
skapelsen av din avbilds luft
tänk på årmiljonernas lager där
de politiska strategierna
inte når förbi vardagens mur

för vet ju ändå allt bara ljug




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-03-17 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP