Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden

du känns långt.
långt borta.
i från mig i dag
skal till vårdcentralen.
varit där måndag onsdag fredag.
sen onsdag o så vidare-
har fått ett håll i foten bredvid stortån-
äter pencillin dom har skickat remis.
till sjukhuset vil inte gå igenom.
detta en gång till.
har så ont i foten ont när jag går.
på natten kan inte sova.
vil inte ha alla mediciner.
vill inte förlora blod en gång till.
vil l inte må lika dåligt igen.
vill bara fly från alt .
har ont i huvudet .mitt blodtryck .
högt sen lågt blir 100 lågt
så nu ta nya tag till vårdcentralen .
svar på alla blodprover.
så är min dag i dag.
av birgitta skrev nu 18.3 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-18 10:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det är inte kul när hälsan krånglar.
Önskar dig god bättring!
2022-03-22

  Niliboy
Huga ligen, ska be för dig Birgitta å tända ett ljus!
2022-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att du snart får hjälpen du så väl behöver.
2022-03-18

  Öknens Ros VIP
Önskar dig bättring.
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP