Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drivkraft


Stark vilja

Stark vilja är en bra drivkraft
Du kan stöta på anpassningssvårigheter
men ge inte upp
kämpa på
din vilja kan vinna




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-18 13:05



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Kanske det är det Putin och/eller Jimmy Åkesson tänker?
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP