Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inspiration en text


soldroppar



vi kan vara olika, ändå lika
oavsett vit gul eller svart
kantstötta blir många
då vi tassar fram i livet
vårt mående styrs av vädret
hur andra oss bemöter
och om de käraste vi har
inte mår bra
då gör vi inte heller
"då det regnar på prästen
stänker det på klockaren"
om vi inte oss bryr
inget då på oss fäster
då tårar torkat in kan de
ha gråtit mycket och länge
de som aldrig sinar
söker sig till sin egen tröst
lindrar och läker
gör våra fyrbenta vänner
vår underbar natur
även solen som lyser
samtalet med en vän
kan innebära livet

Flaska eller droger däremot
gör livet till ett livslångt helvete









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-03-18 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP