Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad vore livet utan drömmar då stridsskepp seglar förbi


Kajalpennan


vad berättar dessa ögon
med sin pupill av svart
drömmar ljusa och lätta
eller enbart mörkaste natt
som målat en ring
runt det dyrbaraste
akvamarin

Går det att läsa i djupet
om bomberna som föll
över hemlandet

där deras själ funnit sitt bo




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-18 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP