Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Alla har en talang

Lycklig den som finner den
oavsett sång eller handen som för stråken
och får fiolen gråta skratta
måla bilder hos den som lyssnar
glädjas kan den som får
ta del av den
Ibland uppstår magi ur konst
Hur svårt är det, det som inte går förklara
Begåvning har varken ålder kön hudfärg
det är floden ur ditt inre
allt du längs vägen mött flätas samman
till en enda ton
det viktigaste ändå
vad du brinner för
det går inte simulera eller dölja
det är gåvan
du fick av din ängel
som stod vid vaggan din
Och henne du såg

Vilka begåvningar det finns
2022 års talang.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-03-18 21:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
11 årige Aron vann årets talang en fantastisk röst otroligt register bara 11 ett underbarn.
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP