Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Frostspåret

Då gardin rullas upp
lyser frostspåret mörkret dolde
Fiskarens nät ligger utbredd
över fjolårsgräset
nattens drömmar sprattlar i nätet
förångas, då solfingrar stryker
bort allt det vita




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-19 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP