Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Aldrig för sent



Nu samlas runt elden de frivilliga
som ställer upp för hemlandet
för frihet alla ska få andas
oavsett liv de har
De är hoppet för vår blödande jord
Alla ljusbärare på rad står enade
under flaggan Demokrati
nu vet alla priset diktatorn tar
de oskyldiga

stora torget befolkat
av tomma barnvagnar
och mödrarna ammar sorgen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2022-03-19 08:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-08-03

  morgonstjärna VIP
och ännu fler fält har de över vandrat och ännu fortsätter Putin hamra sina skott bygger torn mot solen
de som betalat sitt pris gömmer sitt ansikte i jorden.
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP