Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klockaren


Ljudet av malm får rummet att skaka
de som på träbänken sitter
går ner i skyddsrummen
då ringaren rustar för krig
fastän hela jorden brinner
för världsfred
fyllda kornbodar
flödande källvattenkristall
ett bra mående
En god morgon prio ett före krig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-19 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP