Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


olja


Är orden



Mitt golv brister så lätt
då jag ser rörelsen i ditt ansikte
ett enda litet ord, känner
böljeslaget över din rygg
hör bomberna faller
sträcker ut händerna jämnar ut
dina steg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-03-19 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP