Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad meningen är



Kriget till för de skoningslösa
allt mals samman
grävskopan samlar ben fingrar händer
hundögon blodiga trasor krossat glas
allt i samma skopa
Där huskroppen stod
begravs alla jämlika
Alla krig blottar sanningar många inte vill veta
öppna ögonen och kolla in din granne
talar ni samma språk
eller bär han skyddsväst under skjortan?

samlar alla goda minnen i en korg
de mättar hunger och släcker törst
och våren ännu ung
med fjunigt skägg på hakan





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-19 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP