Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto..godmorgon klokuggla


Det är just där vid gränsen

där tystnaden tar vid
som jag starkast känner din närvaro
förundrad över himmelstråden
så ömtålig, ändå stark
om du kunde se det jag ser
för mitt inre öga, du är så stark
jag sitter under dina grenar
lyssnar till din röst
känslan så varm
att vårblommor slår ut
kring huset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-20 05:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ack kära du
2023-11-24

  morgonstjärna VIP
känns som nytt syre i bröst kram
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP