Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oavsett religion


eller vem du är
betydelselöst bara hjärtat du lyder

kämpa väl mot orättvisans häl
utanpå västen bär du ett hjärta
och känner andras smärta
du vill din medmänniska väl
din röst ska över kärröken sväva
och sanningens band ska du väva
särskilt viktigt dessa tider
då våra grannar lider
den som glömmer sig själv
styr sin kanot över livets älv
och utan att kantra
mumlar du ditt mantra

Hoppet får du inte mista
det blir både krans och kista






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-19 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP