Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ger livet.

du tar livet.
vad är det.
för mening.
att föddas leva o dö.
att föddas är en lycka.
att leva är en lycka.
bara man får glädje.
att dö är en sorg.
så tung att bära-
för alla anhöriga.
kanske skönt för den som är sjuk.
sitter i köket tittar ut,
i dag känns inget bra.
har huvudvärk ont i kroppen.
hoppet att må bra i morgon.
att glädjas av varje dag.
nu kommer våren att glädjas
att glädjas av varje dag.
av birgitta skrev nu19.3-2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-19 13:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Önskar Dig allt gott!
2022-03-20

  Öknens Ros VIP
Svårt glädjas om man är sjuk, men lite hopp kanske spirar inom.
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP