Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Glitter

 

Allt ljus på mig viskade trädet

och sänkte volymen

glittret förblev drömska

om vårens fågelkvitter

bland trädets spirande grönska

floden strömmade förbi

mumlande sina resor

längs sovande stränder

Allt är innervärld ännu

före böljeslag vaknar

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-20 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP