Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglarre läste en text (Vuxenkris) av ULJO. Kommentaren kunde läsas just så här.


Kommentar på en text (2308) några ord på rim






När du sedan fyrtio fyller år
då duger du till kvinnor som får
sitta och virka på hemmet där
de inte längre för familjen ställer te besvär
men i sällt skap ä ute o går...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2022-03-20 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP