Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ingen orsak finns



bli upprörd över andra
eller dem klandra
alla har nog av sitt
fast en del har svårt att skilja
på vad som är mitt eller ditt
kanhända felet är mitt
som svårt har att svälja
det som andra kan
det är dock min börda
som ingen ann
lastas kan




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-03-20 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP