Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrus...marsbagatell 5

 

 

Det spritter i kropp

och själ när saven stiger

och knoppar brister

vaknar en sällsam lust till

liv att älska dag som natt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-20 09:54



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Spritt i kroppen ännu en vår
Vackert
:)
2022-04-10

  Monica Lindgren
En härlig, vårlig, livsbejakande känsla i den här dikten!
2022-03-21

  lodjuret/seglare VIP
Låter som om något läst något av Karin Boye. En diktsamling kanske. Varken romanen 'Astarte' eller 'Kallocain', i vilket fall. Kul anspelning på våren. I affärn har di påskris med färgade fjädrar, till minne av en smula uppståndelse.
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP