Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa dina känslor.

i dag just nu i,
morgon kan det vara försent,
visa din värme,
din kärlek var,'
dina kära betyder för dig.
när dina kära inte finns
varför sa jag inte vad,
vad du betyder för mig.
för os alla du var solen--
du var glädjen i våra liv.
tomheten i hjärtat .
är svår att bära.
kärleken till alla.
håller åter hoppet uppe,
ljuset utifrån du kommer tillbaka till mej-
i bland försvinner du.
sen tillbaka i tankarna.
av birgitta skrev i dag 20.3.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-20 14:46



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
carpe diem, alltid lika aktuellt
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP