Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


kommer du nu?

sade pälsmuffarna anklagande
och tittade på klockan
ursäkta mumlade jag och öppnade burken
vågade inte komma hem förrän
kattmaten var med
hoppas ni inte haft tråkigt
själv har jag ätit mig igenom dagen
för väl träningen imorgon
Det var givande möta de andra
från lokalavdelningarna
middagen var hälsosam, men fikat
var mera en kaloribomb
vi fick först en sittande stadsvandring
om stadens historia av arkivarien
helt fantastiska bilder från 1800 -2000 talet
före genomlysning av fakta
timmarna rusade iväg
före utvald grupp som avslutade
vi andra gick ut fick ytterligare fika puu!
chauffören som satt vid ratten
berättade han kört lastbil
radioaktiv material
från X genom Sverige till Europa
mycket vi svenskar inte vet
vad som transporteras på våra vägar
anonymt
5 km i timmen över stora bron
vakter varje sida
det där om halka och släpet
stod jämsides gjorde mig matt
varför slåss människor med varandra
då olyckor kan utplåna allt?







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-20 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP