Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårstädning


Det första steget vi tar
på skälvande ben varje vår
vi vårstädar
städar bort spindelväv i hörnen
jagar dammråttor
och slänger allt skräp
dammvippan dansar berusad av glädje
vi putsar och fejar
med tusen ting vi grejar
vindarna sjunger en kvittrande sång
himlen lyser ljuvligt blå
även om solregnet faller
finns något att hoppas på
Finns något härligare
än doften från utslagna rosor
i renstädat hus




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-20 17:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm öppnar klockfodralet och lyssnar hur uret tickar, då allt låter som det ska vet jag kugghjulen ingen smörjning behöver. Omvärlden behöver sina sotiga glasögon putsa då Babusjka lögner sprida och fortsätter bomba Ukraina.
2022-03-21

  rostspik VIP
När man vårstädar gör man det även mentalt. Praktisk psykologi det!
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP