Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankaret


Jag såg det sjunka;

ankaret och solen
jämnade horisonten
till ljudet av det havsbris ;

(En fågel på väg
Meningen oskriven stannar här)

jag lyhörd lyssnar till minnen av din röst

I sorlet och i saknaden
tar vågen mig

Ankaret möter
Där

Djupt stannar jag
Nu




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-20 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP