Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en text


Självklart


lägger ingen sin hand
på en glödröd spis
inte heller låter någon
sig plågas i en osund relation
Sorgligt när det händer

Godnatt klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-03-20 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP