Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon klokuggla<3


Strakbent regering



hur kan vårljuset orka lysa då de av oss folkvalda
förlorat vettet varför öppnar inte fossilerna ögonen
och ser vad som sker i Ukraina
vad har de komma tillbaka till?
ett fullkomligt sönderbombat hus
dessvärre kan kriget fortsätta under flera år
Det är viktigt ta tillvara tiden!
Låt dem ta del av SFI svenska för invandrare
så de kan förmedla vad som med dem sker
då mänskliga vargar söker dem
under humanitetens kappa
"nu har jag hjälpt dig, kräver annat i gengäld"

Via morgonnyheter försöker polisen informera om
grymheten drar sig aldrig att utnyttja de utsatta

det är då idyllen rämnar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-03-21 08:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!

2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP