Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vattenstänk


för inte låta vattenstänk
dagens möjligheter fördärva
håller vi varsamt varje skärva
försöker inte bofast bli
bland allt negativt tänk

till slut kan det bli det sista strået
väl att löshår finnes
om det behöves
då en jämt lyfter sig själv i håret










Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-03-21 08:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den var snygg kram
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP